5 ANI GARANȚIE DAEWOO - PENTRU CĂ ȘTIM CE FACEM
 
 
Vă mulțumim pentru încrederea în produsele Daewoo Electronics. Pentru faptul că ați ales sa achiziționați produsele noastre, vă oferim 5 ani garantie (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) la aparatele frigorifice, mașinile de spălat, cuptoarele cu microunde și aspiratoarele Daewoo!
Campania promoțională "5 ani garanție Daewoo - pentru că știm ce facem" se desfășoară la nivel național, în perioada 01 februarie 2018 – 31 decembrie 2018, în magazinele partenere participante (cele care comercializează aparate electrocasnice marca Daewoo Electronics).
Activarea garanției de 5 ani (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) se poate face în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data achiziției produsului care urmează să fie înscris la campanie. În caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani.
În urma înregistrării se va furniza un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului.
   
   
COD PRODUS *:
SERIE FABRICATIE (14 caractere)*:
NR.FACTURA/BON/CHITANTA *:
EMITENT FACTURA *:
DATA FACTURARE *:
NUME *:
PRENUME *:
ADRESA COMPLETA *:
JUDET *:
LOCALITATE *:
TELEFON *:
EMAIL *:
OBSERVATII:
   
Sunt de acord cu regulamentul campaniei.
   
 
   
SERIA DE FABRICATIE a produsului este alcatuita din 14 caractere: litere si cifre.
Mai jos gasiti cateva exemple pentru identificarea mai usoara a seriei de fabricatie a produsului dumneavoastra.

TR179EB7070015
ZX16Y261010012
ZX169270010399


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Acest formular va fi considerat valabil, doar în cazul în care toate campurile marcate cu * vor fi completate. Vor beneficia de această promoție produsele achiziționate în perioada 01 februarie 2018 – 31 decembrie 2018 și înscrise în termen de maxim 30 de zile de la data achiziției produsului.