5 ANI GARANȚIE DAEWOO - ÎNCREDERE ÎN TEHNOLOGIA COREEANĂ!
 
 
Vă mulțumim pentru încrederea în produsele Daewoo Electronics. Pentru faptul că ați ales sa achiziționați produsele noastre, vă oferim 5 ani garantie (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) la aparatele frigorifice, cuptoarele cu microunde și aspiratoarele Daewoo!
Campania promoțională "5 ani garanție Daewoo - Încredere în tehnologia coreeană" se desfășoară la nivel național, în perioada 01 august 2017 – 31 decembrie 2017, în magazinele partenere participante (cele care comercializează aparate electrocasnice marca Daewoo Electronics).
Activarea garanției de 5 ani (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) se poate face în termen de maxim 30 de zile de la data achiziției produsului care urmează să fie înscris la campanie. În caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani.
   
   
COD PRODUS *:
SERIE FABRICATIE (14 caractere)*:
NR.FACTURA/BON/CHITANTA *:
EMITENT FACTURA *:
DATA FACTURARE *:
NUME *:
PRENUME *:
ADRESA COMPLETA *:
JUDET *:
LOCALITATE *:
TELEFON *:
EMAIL *:
OBSERVATII:
   
Sunt de acord cu regulamentul campaniei.
   
 
   
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Acest formular va fi considerat valabil, doar în cazul în care toate campurile marcate cu * vor fi completate. Vor beneficia de această promoție produsele achiziționate în perioada 01 august 2017 – 31 decembrie 2017 și înscrise în termen de maxim 30 de zile de la data achiziției produsului.