5 ANI GARANȚIE DAEWOO - PENTRU CĂ ȘTIM CE FACEMCampania promoțională "5 ani garanție Daewoo - pentru că știm ce facem" se desfășoară la nivel național, în perioada 01 februarie 2018 – 31 decembrie 2018, în magazinele partenere participante (cele care comercializează aparate electrocasnice marca Daewoo Electronics).

Pentru a participa la această promoție trebuie să achiziționați cel puțin un aparat electrocasnic marca Daewoo Electronics, din urmatoarele categorii: aparate frigorifice, mașini de spălat, cuptoare cu microunde și aspiratoare, în perioada 01 februarie 2018 – 31 decembrie 2018. Din această campanie fac parte doar produsele menționate în regulamentul acesteia.

Activarea garanției de 5 ani (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) se poate face în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data achiziției produsului care urmează să fie înscris la campanie. În caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani.

În urma înregistrării se va furniza un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să trimiteți datele personale și datele de identificare ale produsului, folosind una dintre modalitațile de înscriere specificate mai jos. Datele necesare pentru înscrierea la campanie sunt disponibile în regulamentul campaniei, în cadrul formularului online disponibil pe site-ul www.daewoo-electronics.ro la adresa extragarantie.daewoo-electronics.ro și în flyer-ul destinat acestei campanii.

Modalitați de transmitere a datelor necesare pentru obținerea extragaranției:
   • Formular online: extragarantie.daewoo-electronics.ro
   • Poștă: Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 61-63, Et. 2, Ap. 9, Sector 1, 013812, București, România

Pentru completarea formularului disponibil online, va rugăm să accesati unul dintre următoarele link-uri, în funcție de categoria din care face parte produsul achiziționat de dumneavoastră:
   • Aparate frigorifice Daewoo
   • Masini de spalat Daewoo
   • Cuptoare cu microunde Daewoo
   • Aspiratoare Daewoo

Descarcă de mai jos documentele specifice campaniei "5 ANI GARANȚIE DAEWOO - PENTRU CĂ ȘTIM CE FACEM":

Regulamentul oficial al campaniei "5 ANI GARANȚIE DAEWOO - PENTRU CĂ ȘTIM CE FACEM"

Flyer 5 ani garanție Daewoo

Vă mulțumim pentru încrederea în produsele Daewoo Electronics!

Website administrat de S.C. Marelvi Impex S.R.L.